Bijeenkomsten


Onze 2de lustrumbijeenkomst is zondag 21 oktober 2018. Die viering mét jubileumtentoonstelling is wederom op de Postex, dat dit jaar voor het eerst in het zalencomplex van Omnisport wordt gehouden.

 

Adres: De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn ( vlakbij de oude Americahal).

Uw adresetiket op Bulletin 134 / 135 is tevens uw toegangskaart.

 

Het zal een extra feestelijke bijeenkomst worden omdat we ons kunnen verheugen op de komst van neurowetenschapper Prof. Ger Holstege, lid van onze vereniging, maar vooral bekend als hoofdredacteur van het Handboek Postwaarden waarin de verschillende Nederlandse postzegelemissies diepgaand zijn gedocumenteerd.


Lustrum 35 jaar Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Postex 2018 Apeldroon Neurowetenschapper Ger Holstege UMCG Groningen 35 jarig bestaan Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie Postex 2018 Apeldoorn


Foto Ger Holstege is afkomstig uit zijn presentatie 'Love is hat you want' - Museum voor Communicatie COMM

 

Vanaf 13.00u is het een besloten ledenvergadering en zult u een kleine tractatie en attentie ontvangen. Naast een snelle afwikkeling van de gebruikelijke agendapunten zal er een feestelijke betaalde verloting zijn met bijzonder VHK materiaal. Uiteraard zal ook dit keer de uitgebreide verenigingsveiling niet ontbreken. De kavellijst en de kavels staan afgebeeld aan het eind van dit extra dikke jubileumnummer. 

 

Wij hopen u allen te zien in Apeldoorn op een van de drie dagen. Namens het bestuur,
Edward Froon

 


Landelijke beurzen en tentoonstellingen

         
 19-21 oktober  Postex 2018  -  Omnisport  Apeldoorn
 25-27 oktober  Briefmarken-Börse  -  Messe Sindelfingen  Sindelfingen
 28 en 29 december  Eindejaarsbeurs  -  Veluwehal  Barneveld

Op de Postex 2018 in Apeldoorn en de Eindejaarbeurs in Barneveld zal onze Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie wederom met een eigen stand aanwezig zijn.


Voor meer informatie over beurzen en evenementen kijk op

www.wbevenementen.eu en www.knbf.nl/evenementen/beurzen/Wilt u zelf een beurs of evenement melden,
neem dan contact op met Arjen Oudesluijs