Bijeenkomst

 

We kijken terug op een lastige Covid-periode die ons allen niet onberoerd heeft gelaten. Gelukkig zitten we als samenleving weer in de opgaande lijn en ook de filatelistische wereld ontwaakt nu weer langzamerhand uit zijn winterslaap. Beurzen en tentoonstellingen zijn aangekondigd. Toch moeten we goed in de gaten houden hoe het verloop van dit grillige virus zich de komende maanden zal ontwikkelen.

 

Als vereniging hebben we 31 oktober jl. gelukkig een Algemene LedenVergadering kunnen houden in een extra grote en geventileerde ruimte op de vertrouwde locatie, H.F. Witte Centrum, in De Bilt. Er is een mooie drukbezochte veiling geweest waar veel kavels van eigenaar zijn verwisseld.

 

Voor december is er weer een schriftelijke veiling waarvan de kavels opgenomen zijn in ons Bulletin 146. De kavels zullen tegen die tijd ook weer zichtbaar zijn op de veilingpagina van deze website, zodat u de kwaliteit beter kunt beoordelen. U heeft hiervoor vanaf heden wel een toegangscode nodig. Deze is te vinden op de veilingpagina van ons Bulletin 146.

  

 

Landelijke beurzen en tentoonstellingen

         
 16 t/m 18 december Hertogpost  -  Brabanthalle  's Hertogenbosch)
 28 en 29 december Oudjaarsbeurs  -  Expo Houten  Houten
 28 en 29 januari Winterstamps  -  Van der Valk  Barneveld
 16 april FILANUMIS 2022  -  Expo houten  Houten

Wij zullen als vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie dit jaar niet deelnemen aan beursen.


Voor meer informatie over beurzen en evenementen kijk op

www.wbevenementen.eu en www.knbf.nl/evenementen/beurzen/Wilt u zelf een beurs of evenement melden,
neem dan contact op met Arjen Oudesluijs